The Greatest Guide To işçi ayakkabısı

Wiki Article

1000'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

Avrupa’nın en etkili ayakkabı markaları arasında yer alan Puma, aynı zamanda motor sporlarında en çAlright kullanılan ayakkabı ürünlerini de pazara sağlamaktadır.

Koyu renkli ve hızla kirlenebilen yapıda olan ayakkabılar şantiyede çalışan işçiler için uygun değildir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır.

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

rahatça nefes almasını sağlar. ✔ Esnek ve hafif: İş ayakkabıları sertleştirilmiş ayakkabı spor ve dayanıklıdır, gün boyu maksimum konfor ve güvenlik sağlar. Sıradan iş ayakkabılarından daha

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren iş ayakkabısı kışlık işlerde konfor sağlar.

Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, güvenlik amaçlı olarak tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme ayakkabi işletmesi gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Giyim ve ayakkabı closeüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de doğrudan ilgilenir. Şirket hem erkek hem de kadın müşterilere hitap ediyor.

EN IS0 20344 commonına uygun üretilen Gripper Gpr-153 S2 Amur İş Ayakkabısı, en iyi iş ayakkabıları arasında yer alır. En zorlu ortamlarda bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz ayakkabı, su geçirmez ve nefes alan yapısı sayesinde ayaklar için gün boyu konforlu bir ortam oluşturur.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page